Tafels van meerpalen

Het verhaal van een vanBonck tafel
De meerpalen en dukdalven van 200 jaar oude bomen die we voor deze bijzondere tafel gebruiken, komen uit de Nieuwe Rijn. Ze hebben ruim 70 jaar in het water gestaan en ontelbare schepen langszij gehad. Honderden jaren lang is de meerpaal voor schippers een belangrijk houvast geweest. Ze waren niet weg te denken uit het Hollandse waterlandschap. En zijn straks in hun tweede leven opnieuw gezichtsbepalend. Maar dan in uw huiskamer of woonkeuken, uw winkel of bij u op kantoor.

Het weer en het water hebben deze Basralocus houtsoort uit Suriname gerijpt tot bijna staalhard hout. Ze zijn destijds met de hand vierkant gehakt. Dat zie je nog terug in de poten die u als onderstel kunt kiezen. Voor uw tafel zijn uit deze enorme palen, geheel machinaal uiteraard, dikke planken van 6 centimeter verwerkt. Het resultaat ziet u op de foto. Of in onze showroom in Amsterdam. Bel 020-486 88 86 voor een afspraak en de start van het verhaal van uw tafel.

Een prijs die een verhaal waard is
Deze vanBonck tafel met historie is van u voor een eigentijdse prijs van
€ 2.195,- . Dat is niet alleen inclusief btw, want we komen uw tafel op locatie brengen en monteren. En met het bijgeleverde genummerde certificaat bieden we u de mogelijkheid om ons binnen een jaar uit te nodigen voor een kosteloze nazorg-afspraak. Onvolkomenheden die mogelijk zijn ontstaan door een lichte werking van het hout worden dan zorgvuldig en fraai gerepareerd.

Standaard afmetingen vanBonck tafels

  • 75 cm of 100 cm breed en 250 cm lang
  • 75 cm of 100 cm breed en 300 cm lang
  • 75 cm of 100 cm breed en 325 cm lang

Bent u op zoek naar een ander formaat? Geen enkel probleem. Laat ons uw wensen weten door te bellen met 020-486 88 86 of te mailen naar info@vanbonck.nl.

Kom eens aan tafel
Een vanBonck tafel moet je ervaren. Kom langs in de showroom van Transvorm, Langsom 20, 1066 EW in Amsterdam.